Onze Ons

Het onstaan van Autobedrijf Bastians gaat terug tot 1852. Ondanks het feit dat er nog geen auto’s waren, werd er toen al onderhoud gepleegd in de mobiliteit zoals karren en het beslaan van trekpaarden.

In de loop der jaren is er veel veranderd met als gevolg dat we in de tweede helft van de vorige eeuw de overstap naar de autobranche maakten. Er werd gestart met het onderhouden van auto’s en de verkoop van zowel gebruikte als nieuwe auto’s.

Om de auto’s van brandstof te voorzien openden we een brandstofpomp waar je dag en nacht terecht kon. Dit is tegenwoordig nog steeds het geval, maar dan nu met de hulp van moderne apparatuur.  

Naarmate de klantenkring groeide, groeide ook het aantal werknemers. Ook werd de vestiging te klein en in 1982 zijn we ons in Steenbergen gaan vestigen. Vanaf 1986 is Autobedrijf Bastians te vinden aan de Franseweg, ons huidige adres.

In 1998 openden we een autobedrijf en tankstation in Bergen op Zoom. Daarnaast is er in 2004 een schadebedrijf in Halsteren geopend voor het herstellen van schades. Momenteel zijn er 30 mensen werkzaam in de organisatie van Autobedrijf Bastians.

Wil je meer weten over ons bedrijf? Kom gerust eens een kijkje nemen of maak online een afspraak!

0107171001493036797.jpg